fbpx
Samarbeid sponsede 2018-01-24T09:36:46+01:00

Samarbeid sponsede

Lifeline samarbeider med Ralph Johannesen og Inger Marie Haaland

Lifeline har de siste 4 årene hatt et medisinsk og faglig samarbeid med og sponset Inger Marie Håland og Ralph Johannesen, våre kanskje aller fremste hundekjørere, og de to siste års vinnere av Finnmarksløpet. Lifeline har både en medisinsk og ernæringsmessig rådgiverfunksjon, og forsyner dem med Lifeline s høykvalitetsprodukter som setter både hunder og mennesker i stand til å yte maksimalt.

Både hunder og hundekjørere har benyttet og testet ut våre produkter under opptrening på høsten, hvor de gjennomfører lange og tøffe treningsøkter, hvor slitasjen og belastningene er ekstremt store.

Våre produkter brukes også under løp, med svært gode resultater, og som Ralph Johannesen uttalte etter å ha vunnet Finnmarksløpet: Tusen takk for at dere på kort varsel stilte opp med alt vi hadde behov for til Finnmarksløpet. Vi er HELT SIKRE PÅ at Pro-Kolin især bidro til å holde hundene friske i magen. Og DET gjør hele forskjellen.

Vi fortsetter vårt samarbeid med Ralph og Inger Marie, og bidrar til at både hundene og kjørerne medisinsk sett er så godt rustet som mulig til maksimal innsats. Dette gir oss en unik mulighet til å evaluerere og teste ut eksisterende og nye produkter, protokoller og regimer, både under ekstrem trening, restitusjon og i hverdagen.

Lifelines produkter hele tiden være blant de aller beste som er på markedet, og vi vil hele tiden ligge i forkant i utvikling av nye produkter.