fbpx
Synbiotic D-C sterkt konsentret probiotika og prebiotika 2018-01-24T12:35:41+01:00

Project Description

Synbiotic D-C for dyr med diarè, innehlder prebiotika og probiotika

Synbiotic D-C er konsentrert probiotika og prebiotika. Brukes som forlengelse av Pro-Kolin behandling, og eller til dyr som har diarè.

Brukes forebyggende til dyr som utsettes for stressfaktorer som erfaringsmessig kan gi diare, f.eks antibiotika behandling, transport, utstilling og lignende.

Benyttes under eller etter antibiotika behandling. Kapselen kan dras fra hverandre og løses i vann eller melk eller drysses over foret. Synbioti D-C kan anvendes til alle kjæledyr og fugler.

Fordelen med probiotika er godt dokumentert. Det hele handler om å få de gode bakterier inn i tarmen! Dette vil støtte kroppens naturlige forsvarsegenskaper. Et dyr med et godt immunsystem er et dyr med en sunn tarm. Men tarmen er sårbar for stress, endring av kosthold og en rekke andre ugunstige miljøforhold som kan oppstå.
Probiotika fungerer gjennom en rekke ulike mekanismer. I tarmen vil både de gunstige og de sykdomsfremkallende mikroorganismer kjempe om de samme typer næringsstoffer. Dette resulterer i en konkurranse mellom bakteriene for disse næringsstoffene. Ved bruk av probiotika blir det en reduksjon av næringsstoffer for de sykdomsframkallende bakterier som fører til at det blir vesentlig mindre av nettopp disse sykdomsframkallende bakterier.
Gunstige bakterier vil feste seg til tarmveggen og danne kolonier på ulike steder i hele tarmen. Dette hindrer sykdomsframkallende bakterier fra å få fotfeste, noe som fører til at de sykdomsframkallende bakterier dør ut.
Probiotika øker effektiviteten av fordøyelsen. Probiotika produserer melkesyre som direkte hemmer veksten av de sykdomsfremkallende bakterier, da de foretrekker mindre syre i miljøet for å trives. Probiotika har vist seg å øke de gunstige celle-signaler og øker effektiviteten av infeksjonscellene, altså de hvite blodlegemene.

Antall i pakken: 5 x 10
Type: Kapsler
Beskrivelse: Synbiotic D-C er konsentrert probiotika kombinert med prebiotika (preplex) Brukes som forlengelse av Pro-Kolin behandling når dette er indisert.

Brukes forebyggende til dyr som utsettes for stressfaktorer som erfaringsmessig kan gi diare.