fbpx
Prokolin ved akutt uspesifikk diare eller fordøyelses forstyrrelser 2018-01-24T09:37:28+01:00

Project Description

Prokolin

Pro-Kolin inneholder Probiotika, prebiotika, kaolin og pektin.

Brukes ved akutt uspesifikk diarè eller fordøyelsesforstyrrelser. Inneholder sunne og helsefremmende bakterier som koloniserer tarmen, samt kaolin og pectin som binder toksiner, fuktighet og som normaliserer forholdene i tarmen.

Probiotika er bakteriestammer som tilhører tarmens normalflora. Disse etablerer seg og sørger for at hele normalfloraen får gode oppvekstvilkår, reetableres og blir mer robust mot ytre påvirkninger og sykdomsfremkallende bakterier.
Prebiotika er matpakker til de probiotiske bakteriene. Disse sikrer god tilvekst hos de gode bakteriene uansett miljø i tarmen.
Kaolin er leirpartikler som binder irriterende og giftige stoffer og væske.
Pektin lager en geleaktig masse av avføring, samt smører magetarmsystemet.
Prokolin kan anvendes til hund, katt og mindre kjæledyr.

For å forebygge tilbakefall bør det følges opp med Synbiotik DC

Fordelen med probiotika er godt dokumentert. Det hele handler om å få de gode bakterier inn i tarmen! Dette vil støtte kroppens naturlige forsvarsegenskaper. En organisme med et godt immunsystem er et dyr med en sunn tarm. Men tarmen er sårbar for stress, endring av kosthold og en rekke andre ugunstige miljøforhold som kan oppstå. Det finnes en rekke ulike typer probiotiske bakterier.

Antall i pakken: 1
Type:
Beskrivelse: Prokolin består av bakteriestammer som tilhører tarmens normalflora.

Disse etablerer seg og sørger for at hele normalfloraen får gode oppvekstsvilkår, reetableres og blir mer robuste mot ytre påvirkninger og sykdomsfremkallende bakterier.

Inneholder også prebiotika som fungerer som matpakker til de probiotiske bakteriene.

Videre inneholder Prokolin Pektin som lager en geleaktig masse av avføring, samt smører magetarmsystemet.Brukes ved akutt uspesifikk diare eller fordøyelsesforstyrrelser.

Bilde fra Finnmarksløpet 2010 hvor Ralph vant med god hjelp av Prokolin