fbpx
Pro-Fibre til hund og katt er en velsmakende fiberpellets med probiotika. 2018-01-24T09:37:14+01:00

Project Description

Pro-Fibre  for hund og katt

Pro-Fibre til hund og katt, er en multifiberkilde med pre og probiotika og mikroorganismer, som er gunstig for optimal tykktarmsfunksjon. Brukes som daglig tilskuddsfor, er også godt for dyr som er utsatt for anal kjertel forstoppelser og Koprofagi (spiser egen avføring)

Pro-Fibre inneholder:
Multi – fiber, dvs høye nivåer av både løselig og uløselig fiber, inkludert psyllium og sukkerbetemasse. Pro-Fibre har høye nivåer av kostfiber (42%) for å hjelpe avføringen ut.
Probiotika for å fylle på tarmen med gunstige mikroorgansimer
Preplex prebiotika, bestående av frukto-oligosakkarider (FOS) og akasie (gummi arabicum) for å mate og stimulere veksten av gunstige bakterier.
Kunstig biff smakstilsetnig, for å bedre smaken.

Gitt daglig kan Pro-Fibre bidra til å fremme effektiv fordøyelse og unngå problmer knyttet til mangelfull kostfiber og anal kjertel forstoppelser.

Kommer i bokser på 500g

Inneholder: Hvete fôr, Soya bønne skrog, havre fôr, Hvetekli, Psyllium skall, sukker betemasse, bryggeribek gjær, linfrø, Cellulose, Grass måltid, Preplex prebiotisk (frukto-oligosaccharide)

Anvendelse: Brukes som daglig tilskuddsfor så lenge som anses for nødvendig eller som anbefalt av veterinær.

Fordelen med probiotika er godt dokumentert. Det hele handler om å få de gode bakterier inn i tarmen! Dette vil støtte kroppens naturlige forsvarsegenskaper. En organisme med et godt immunsystem er et dyr med en sunn tarm. Men tarmen er sårbar for stress, endring av kosthold og en rekke andre ugunstige miljøforhold som kan oppstå. Det finnes en rekke ulike typer probiotiske bakterier.

Dosering, vekt:

< 20 kg 1 mål (15g)
20 – 35 kg 2 mål (30g)

Antall i pakken: 1
Type: Pellets
Beskrivelse: Pro-Fibre til gnagere er en velsmakende multifiberkilde i pelletsform med pre- og probiotika.

Pro-Fiber bidrar til å gjenopprette og opprettholde en robust normal tarmflora og tarmfunksjon.
Brukes som daglig tillskuddsfor som oppfølging etter tilførsel av Fiberplex.

Gram: 800gm