fbpx
Gut Balance pro og pre biotiske næringsstoffer for hester utsatt for stress 2018-01-24T09:37:18+01:00

Project Description

Gut Balance pre og probiotika for hest og ponni utsatt for stress

Gut Balancer er er et probiotisk og prebiotisk pulver, spesielt utviklet for hester og ponnier med fordøyelses problemer. Normaliserer mage og tarmsystemet for optimal funksjon. Brukes daglig for generell velvære og for å normalisere fordøyelsessystemets funksjon og effektivitet. Er spesielt utviklet for hester utsatt for fordøyelsesproblemer. Er også svært gunstig å bruke i situasjoner hvor dyret utsettes for stress, for eksempel ved nye omgivelser eller konkurransesituasjoner.

Normal dosering:5 – 10g (1/2 – 1 måleskje) gis daglig i maten

I forbindelse med stress:10 – 20g (1 – 2 måleskje) gis daglig i maten

Inneholder:‘Alfalfa meal, Preplex® prebiotic (Fructo-oligosaccharide), Brewer’s yeas

Antall i pakken: 1
Type: Pellets boks a 700g
Beskrivelse: Gut Balancer for hester er en høykonsentrert pre- og probiotisk pasta med peppermyntearoma for enkel anvendelse.

Bidrar til rask gjenoppretting av hestens tarmflora i perioder med høyt stressnivå, som ved reise, ormeangrep eller endringer i miljø eller kosthold, samt restituere god tarmflora som kan gå tapt ved selv korte antibiotika kurer. Bidrar til god apetitt.

Dosering: 5ml gis daglig i perioder med stress.

Ingredienser: Soyaolje, Saccharomyces cerevisiae, naturlig peppermyntearoma, Preplex prebiotika, dextrosemonohydrat, silisium, farge (e102 og E133).

Pakningsstørrelse: Doseringssprøyter a 30 ml

Milliliter: Pellets 700g