fbpx
FiberPlex fiberrik pasta med probiotika og prebiotika for gnagere 2018-01-24T09:37:17+01:00

Project Description

Fibreplex

Fibreplex Pasta med probiotika og prebiotika.

For alle typer gnagere med forstyrret fordøyelsefunksjon.

Fiberpex for gnagere en velsmakende fiberrik pasta med probiotika og prebiotika. Brukes ved forstyrret tarmfunksjon eller forstoppelse.

Gnagere er helt avhengig av å ha en normal bakterieflora i tarmsystemet. Ved forstyrrelse av normalfloraen vil feilgjæring og oppblomstring av forråtnelsesbakterier raskt kunne gi redusert almenntilstand. Det kan i løpet av kort tid oppstå en livstruende feilgjæring i tarmsystemet. Hurtig restitusjon av normale forhold i tarmen kan være livreddende.

Anvendelse: Klinisk ernæring ved forstyrret fordøyelsesfunksjon eller forstoppelse hos gnagere. Tvangsforing kan være nødvendig for å sette magefunksjonen i gang igjen. Tilby samtidig dyret Pro-Fibre for å få full effekt av igangsetting av magefunksjonen. Kaniner kan også dra nytte av Fibreplex hvis de har en sterkt redusert appetitt, er på en antibiotikakur eller nylig har hatt et traume (for eksempel en operasjon eller skade).

Dosering: 1 ml pr kr kroppsvekt (minimum 1 ml) hver 8. time i 1 – 2 dager eller etter anvisning.

Inneholder: Saccharomyces cerevisiae (CNCM I-4407. Kort og langkjedet fiber og Preplex. Protexin probiotika. Soyaolje, inulin, Preplex prebiotika, gulrotsmak og naturlig betakaroten.

Pakningsstørrelse: Doseringssprøyte 15 ml

Antall i pakken: 1
Type: Flytende
Beskrivelse: Fibreplex Fibreplex for alle typer gnagere med forstyrret fordøyelsesfunksjon.

Fiberplex er en velsmakende fiberrik pasta med probiotika og prebiotika.Gnagere er helt avhengig av å ha en normal bakterieflora i tarmsystemet.

Ved forstyrrelser av normalfloraen vil feilgjæring og oppblomstring av forråtnelsesbakterier raskt kunne gi redusert almenntilstand. Hurtig restitusjon av normale forhold i tarmen kan være livreddende

Pakning 15 ml