fbpx
Entero – Chronic ved betennelser i tarmsystemet hos hund og katt 2018-01-24T09:37:09+01:00

Project Description

Entero-chronic ved betennelse i tarmsystemet hos hund og katt

Kosttilskudd for en sunn tarmfunksjon

Mister hunden din vekt? Har den diare? Spiser for lite? Magesmerter?

Inflammatorisk tarmsykdom kan gi besværlige symptomer som diaré, anoreksi, magesmerter og vektnedgang. Dette har vært kjente kroniske problemer for mange hunder og deres eiere – og ikke minst for dyrlegen som har manglet effektivt botemiddel. Problemet dreier seg ofte om betennelse i tarmsystemet. Nå har det etterlengtede botemiddel kommet: Entero-Chronic vil redusere problemet dramatisk ved inflammatorisk tarmsykdom.

Entero – chronic er et nytt og effektivt kosttilskudd for behandling av kroniske og tilbakevendende tarminnfeksjoner. Entero-chronic er med på å gjennopprette tarmslimhinnen slik at denne fungerer optimalt. Anbefales brukt til hunder og katter som næringsstøtte ved langvarig bruk av antibiotika eller andre medisiner som påvirker tarfunksjonen. Entero-chronic gis sammen med mat en gang om dageni 30 dager eller opp til 6 mnd. Hvis dyret spiser mer enn en gang om dagen, kan dagsdosen fordelespå måltidene.

Entero-chronic inneholder stoffer med antiinflammatorisk effekt, den inneholder også pre biotika for ernæring av fordelaktige bakterier. Dette er et veldig trygt produkt som fungerer utmerket sammen med andre legemidler, det er heller ikke meldt om noen form for bivirkninger.

Entero-Chronic ved betennelser i tarmen
Antall i pakken: 15 og 30 Stk
Type: Pulver
Beskrivelse: Dosering:
Valper og kattunger:1/2 pose
Katter og hunder i mindre enn 5 kg:1/2 pose
Katter og hunder mellom 6-15 kg 1 pose
Hunder 16-35 kg:2 poser
Hunder over 36 kg:3 poser