fbpx

Omega 3-6-9, ferskpresset fra norsk laks til din hund eller katt

  • Omega 3-6-9 kilde til din hund eller katt

  • Fiskeolje med høy kvalitet gir gode helsemessige effekter.

  • Olje med dårlig kvalitet er direkte helseskadelig.

  • Fiskeolje har en annen sammensetning enn planteolje

  • Viktige kvalitetskrav til fiskeolje er målbare, og skal dokumenteres.
  • Måling og dokumentasjon.
  • At en fiskeolje er en høykvalitets olje med stabile fettsyrer, kan og skal måles. Likedan må et godt fiskeoljeprodukt dokumentere fravær av harskning og miljøgifter.
  • Alt dette kan og skal også måles, dokumenteres, samt presenteres og garanteres overfor forbruker

Denne høye kvaliteten kan oppnås fordi:

Det kun benyttes helt ferskt første sortert laksekjøtt ved produksjonen. Dette gir langt lavere harskningsverdier enn etter frysing og lagring av fisken. Ny, avansert teknologi bevarer det høye innholdet av naturlig forekommende antioksidanter og andre næringsstoffer som ofte kan forsvinne ved vanlig raffinering. Et høyt innhold av astaxantin (som gir laksekjøtt den røde fargen) sikrer den gode stabiliteten. Oljen tappes i nitrogenatmosfære uten oksygentilgang på lufttette, lysdempende flasker.

Ferskpresset norsk laks er en rik kilde til omega 3-6-9 fettsyrene, som er ernæringsmessig livsviktig for helse og velvære.

Lifeline benytter nye, unike teknologier som bevarer alle viktige næringsstoffer Hver eneste produksjon Lifeline ferskpresset omega 3-6-9 analyseres for en lang rekke miljøgifter.Selv om verdiene allerede i utgangspunktet er uvanlig lave sammenlignet med de fleste andre råvarer, benytter vi to nye renseteknologier for å redusere verdiene ytterligere uten samtidig å påvirke fettsyrene eller andre stoffer i oljen. Resultat: En renhet og sammensetning som sikrer næringstilførsel, helse og sunnhet optimalt

Omega 3 fettsyrene EPA og DHA, som kalles fiskefett-syrene, har avgjørende helsevirkninger hos både dyr og mennesker.

Les mere om dette i Produkter

omega 3-6-9
2018-01-24T09:37:02+01:00