fbpx
NYHETER2018-01-24T09:36:51+01:00

Nyheter

iHarmoni pluss PEA for enda bedre stressmestring og mental balanse hos hund og katt

iHarmoni pluss PEA er nå lansert og tilgjengelig hos din dyrlege.

iHarmoni er blitt tilført PEA (PalmitoyEthanolAmid), en svært viktig kropps-egen substans, som kroppen særlig trenger i stress-situasjoner.
Ved stress, – og også ved en rekke andre forhold, forbrukes eller avtar kroppens egenproduksjon av PEA.

En rekke vitenskapelige studier dokumenterer nødvendigheten av et tilstrekkelig PEA-nivå for å gi optimal stressmestring.

Les mer …

CHONDROSYL forte.

Ernæringstilskudd utviklet for ledd og leddbrusk

Chondrosyl er et diettsupplement satt sammen for å tilføre normalfysiologiske mengder av naturlige næringsstoffer til som bruskcellene trenger til bruskoppbygging og vedlikehold i situasjoner der ernæringsbehovet for slike byggesteiner er større enn egenproduksjonen. (mer…)

Cobalaplex

Cobalaplex er et diettsupplement som bidrar til normale nivåer av vitamin B12 (kobalamin) og folat (B9) hos hund og katt.

(mer…)

Prestasjon og ernæring

Hunder er avlet til å bli eksperter i forskjellige felt: harejakt, elgjakt, langdistanse hundekjøring, sprint hundekjøring og så videre. Det betyr ikke at de presterer uansett fordi de er «laget» for å være gode!

(mer…)

Lifeline produkter for optimal ytelse!

Barmarkshundekjøring foregår utenom vintersesongen. Barmarkstrening har i mange år vært en viktig del i treningsopplegget mot vintersesongen, men selve konkurranseformen er relativit ny. Det første VM’et på barmark ble avholdt i 2002. I barmark konkurreres det i sykkel 1 hund, sparkesykkel 1 og 2 hunder, vogn 4, 6, 8 hunder og løping med 1 hund. Nedover i Europa er barmarkshundekjøring veldig stort og en meget populær konkurranseform. (Norges hundekjørerforbund).

(mer…)

Tidlig sommervær gir hoggormfare

Vi mennesker er ikke alene om å nyte sol og varme om dagen. Hoggormen har våknet fra vinterdvale, er ikke redd for å bite, og er ifølge Veterinærhøgskolen unormalt aktiv i år. For hunder på tur i marka kan det i verste fall være dødelig.

Les hele saken her.

Go to Top