fbpx
VåreBesteVenner 2018-01-24T09:36:27+01:00

Vinn en eske iHarmoni fra Lifeline til kjæledyret ditt!

Instagram-v051916_200Les mer om iHarmoni her.

Del ditt beste blinkskudd av din firbeinte venn på Instagram – tagg det med #VåreBesteVenner og delta i Lifelines fotokonkurranse! Livsløp, helse og sunnhet for våre beste venner i et faglig perspektiv.

Last opp ditt beste blinkskudd av kjæledyret på Instagram. Tag bildet med #VåreBesteVenner –  og du er med i trekningen om å vinne sunne premier fra Lifeline til den beste venn!

Vi trekker en vinner den 1. i hver måned. Vinneren kontaktes på sosiale medier.

Lifeline selges hos mer enn 300 dyreklinikker over hele landet – Se oversikt her!
Instagram Gallery Exception: Error: Cannot retrive photos from Instagram.Response code: 400. Message error: This endpoint has been retired. Error type: APINotAllowedError

Konkurranseregler for Lifelines #VåreBesteVenner-konkurranse på Instagram Konkurransen går fortløpende og vi trekker hver måned det beste feelgood dyrebilde. Om det er hverdagshendelser, morsomt eller et koselig bilde av den to- eller firbeinte venn – last det opp på Instagram med hashtaggen #VåreBesteVenner og bli med. Det er ikke lov å sende bilder hvor dyr lider eller er avbildet i situasjoner de mistrives i. Det er ikke lov å sende inn bilder man ikke selv har rettigheter til. Lifeline er ikke ansvarlig for bilder som er ”stjelt” på nettet, og forbeholder seg retten til å slette dem og diskvalifisere deltakeren fra konkurransen. Bildet kan være tatt hvor som helst, i skogen, i hagen, på fjellet, i sofaen så lenge bildet viser kjæledyret ditt. Bilder som ikke er i samsvar med dette vil ikke bli vurdert i konkurransen. Deltakelse er gratis, konkurransen er åpen for alle og du kan delta så mange ganger du vil. Bildet/bildene må være tatt av deg eller en venn. Vinnerne trekkes månedlig og kontaktes på Instagram. Månedspremien vil være et Lifeline produkt som passer til den arten som vises på dyrebildet vi plukker ut. Bildene du publiserer med # VåreBesteVenner vil ikke bli publisert eller brukt av Lifeline i andre sammenhenger enn på Instagram og i Instagram feeden på vår hjemmeside, med mindre det på forhånd er inngått spesifikk avtale om dette.