fbpx
Hvorfor bruke våre produkter 2018-01-24T09:36:35+01:00

Hvorfor bruke våre produkter

Hvorfor velge Lifelineproduktene

De fleste av Lifelines produkter er avanserte klinisk ernæringsprodukter som fordrer veterinærmedisinsk innsikt og kompetanse for å kunne evaluere når de skal benyttes og i hvilken dosering. Disse produktene er derfor tilgjengelig hos dyrleger/ dyreklinikker, slik at riktig produkt benyttes på riktig indikasjon og kliniske situasjon. Les mer om klinisk ernæring. Noen produkter som benyttes for å opprettholde god helsetilstand er også tilgjengelig i zoobutikker. De fleste norske dyreklinikker forhandler Lifelineproduktene.

Alle Lifelineproduktene er høykvalitetsprodukter designet for å ivareta sunnhet, helse og livskvalitet hos din firbente venn.

Lifelines produkter bidrar til å opprettholde god helse, sunnhet og livskvalitet, og de sørger for klinisk ernæringsunderstøttelse ved behandling av en lang rekke forskjellige lidelser. Ernæringsmedisinen har de siste 10 år opplevd en eksplosiv vekst innen forskning og utvikling. Lifelineproduktene er basert på den nyeste avanserte forskning innen ernæringsmedisin og Lifelineproduktene er avanserte klinisk ernæringsprodukter

Kroppen er en fantastisk innretning bygget opp av milliarder av celler. I hver celle skjer ca 2000 biokjemiske reaksjoner hvert sekund. Disse er nødvendige for å opprettholde normal funksjon, helse og sunnhet. Kunnskap om hvilke prosesser som er viktige for god helse, og om hva som går galt i forbindelse med sykdom gir dagens klinikere en unik mulighet til å målrettet påvirke og rette opp de reaksjonene som går feil.
Har du tenkt over at hver gang du spiser skrur cellene dine av og på ca 45.000 gener for å styre stoffskiftet ditt? Kunnskapen om hvordan gener kan skrus av og på ved inntak av forskjellige næringsstoffer kalles nutrigenomikk. Nutrigenomikk gir dagens og fremtidens medisin spennende muligheter til å påvirke utvikling av medisinske tilstander. Flere av Lifelines produkter har virknigsmekanismer basert på målrettet nutrigenomikk.

Lifeline setter meget strenge faglige definerte kvalitetskrav til både råvarer, renhet, sammensetning, håndtering og produksjonsprosess og emballasje.